Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32959
Назва: Інноваційні способи зберігання сировини у закладах ресторанного господарства
Інші назви: Innovative ways of storing raw materials in restaurants
Автори: Корнієнко, Катерина
Дулька, Ольга
Korniienko, Kateryna
Dulka, Olha
Ключові слова: інновація
якість
збереження
харчові продукти
innovation
quality
conservation
food products
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Корнієнко К. Інноваційні способи зберігання сировини у закладах ресторанного господарства / Катерина Корнієнко, Ольга Дулька // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 103-105.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є вибір ефективного способу зберігання сировини для забезпечення стабільної якості харчової продукції.The purpose of the work is to choose an effective way of storing raw materials to ensure stable quality of food products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32959
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_28_103-105.pdf608.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.