Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32958
Назва: Сучасні тренди удосконалення асортиментної політики ресторану
Інші назви: Modern trends in improving the assortment policy of the restaurant
Автори: Коповська, Анжеліка
Кирпіченкова, Оксана
Kopovska, Anzhelika
Kyrpichenkova, Oksana
Ключові слова: плоди бузини чорної
квіти бузини
ресторан
меню
black elderberry fruits
elderflowers
restaurant
menu
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Коповська А. Сучасні тренди удосконалення асортиментної політики ресторану / Анжеліка Коповська, Оксана Кирпіченкова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 101-102.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Використання дикорослих рослин, зокрема бузини чорної дає можливість розширення асортименту страв, наведених в меню закладу ресторанного господарства, оригінальними стравами, які до того ж мають позитивний вплив на здоров’я людини. Це дасть можливість ресторану готелю вирізнятися серед конкурентів і здобу- вати прихильність нових гостей.The use of wild plants, in particular elder black makes it possible to expand the range of dishes listed in the restaurant menu, with original dishes, which also have a positive effect on human health. It will give the opportunity of the hotel restaurant to stand out among competitors and gain win the favor of new guests.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32958
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_27_101-102.pdf584.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.