Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32956
Назва: | Обслуговування під час бенкету |
Інші назви: | Service during the banquet |
Автори: | Келембет, Артур Каптюх, Тетяна Kelembet, Artur Kaptiukh, Tetiana |
Ключові слова: | ресторан бенкет офіціант обслуговування restaurant banquet waiter service |
Дата публікації: | 19-тра-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Келембет А. Обслуговування під час бенкету / Артур Келембет, Тетяна Каптюх // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 96-97. |
Короткий огляд (реферат): | Ресторан – це особливий тип підприємства, де організація вироб- ництва широкого асортименту кулінарної продукції складного приго- тування поєднуються з організацією високого рівня обслуговування відвідувачів у торгових залах ресторану. A restaurant is a special type of enterprise where the production organization production of a wide range of culinary products of complex delicacy services are combined with the organization of a high level of service visitors in the sales halls of the restaurant. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/32956 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_25_96-97.pdf | 595.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.