Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32951
Назва: Особливості гастрономічної акультурації тимчасово переміщених громадян України
Інші назви: Peculiarities of gastronomic acculturation of temporarily displaced citizens of Ukraine
Автори: Жукова, Валентина
Тарасенко, Віра
Ангеловська, Алла
Zhukova, Valentyna
Tarasenko, Vira
Anhelovska, Alla
Ключові слова: акультурація
національна кухня
міграція
біженці
acculturation
national cuisine
migration
refugees
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Жукова В. Особливості гастрономічної акультурації тимчасово переміщених громадян України / Валентина Жукова, Віра Тарасенко, Алла Ангеловська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 86-88.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Таким чином, знайомство тимчасово переміщених громадян України з кухнями різних народів і етносів є атрактивним інструментом, який необхідно використовувати для зацікавлення і покращення психологіч- ного стану мігрантів шляхом гастрономічної рефлексії.Thus, acquaintance of temporarily displaced citizens of Ukraine with cuisines of different peoples and ethnicities is an attractive tool which must be used to interest and improve psychological situation of migrants through gastronomic reflection.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32951
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_22_86-88.pdf591.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.