Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32949
Назва: | Сучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства |
Інші назви: | Modern trends in the development of new formats of restaurant establishments |
Автори: | Жадан, Юля Жадан, Тетяна Zhadan, Yuliia Zhadan, Tetiana |
Ключові слова: | Fast Casual Food Court Street-food Free flow |
Дата публікації: | 19-тра-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Жадан Ю. Сучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства / Юлія Жадан, Тетяна Жадан // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 80-82. |
Серія/номер: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи – проаналізувати сучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/32949 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_20_80-82.pdf | 617.46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.