Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32949
Назва: Сучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства
Інші назви: Modern trends in the development of new formats of restaurant establishments
Автори: Жадан, Юля
Жадан, Тетяна
Zhadan, Yuliia
Zhadan, Tetiana
Ключові слова: Fast Casual
Food Court
Street-food
Free flow
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Жадан Ю. Сучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства / Юлія Жадан, Тетяна Жадан // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 80-82.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Мета роботи – проаналізувати сучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32949
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_20_80-82.pdf617.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.