Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32948
Назва: | Інноваційні технології холодних страв і закусок підвищеної біологічної цінності |
Автори: | Дигдалович, Марія Петришин, Наталія Dyhdalovych, Mariia Petryshyn, Nataliia |
Ключові слова: | пророщене зерно біологічна цінність макро мікронутрієнти sprouted grain biological value macro-micronutrients |
Дата публікації: | 19-тра-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Дигдалович М. Інноваційні технології холодних страв і закусок підвищеної біологічної цінності / Марія Дигдалович, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 77-79. |
Серія/номер: | "Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика"; |
Короткий огляд (реферат): | Основна мета і завдання поставленої теми: розробка нових рецептур салатів підвищеної біологічної цінності з використанням пророщеного зерна пшениці. The main goal and task of the given topic: development of new recipes for salads of increased biological value using germinated wheat grain. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/32948 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_19_77-79.pdf | 587.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.