Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32948
Назва: Інноваційні технології холодних страв і закусок підвищеної біологічної цінності
Автори: Дигдалович, Марія
Петришин, Наталія
Dyhdalovych, Mariia
Petryshyn, Nataliia
Ключові слова: пророщене зерно
біологічна цінність
макро мікронутрієнти
sprouted grain
biological value
macro-micronutrients
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Дигдалович М. Інноваційні технології холодних страв і закусок підвищеної біологічної цінності / Марія Дигдалович, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 77-79.
Серія/номер: "Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика";
Короткий огляд (реферат): Основна мета і завдання поставленої теми: розробка нових рецептур салатів підвищеної біологічної цінності з використанням пророщеного зерна пшениці. The main goal and task of the given topic: development of new recipes for salads of increased biological value using germinated wheat grain.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32948
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_19_77-79.pdf587.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.