Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32946
Назва: Авіакейтеринг: сучасні тренди обслуговування
Інші назви: Авіакейтеринг: сучасні тренди обслуговування
Автори: Данилишин, Ярина
Паска, Марія
Радзімовська, Ольга
Danylyshyn, Yaryna
Paska, Mariya
Radzimovska, Olga
Ключові слова: авіакейтеринг
ресторанний бізнес
Україна
сервісне обслуговування
air catering
restaurant business
Ukraine
service
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Данилишин Я. Авіакейтеринг: сучасні тренди обслуговування / Ярина Данилишин, Марія Паска, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 71-73.
Короткий огляд (реферат): Авіакейтеринг, є одним із найбільш динамічних секторів ресторанного бізнесу в Україні, практика ресторанної галузі показує, що вартість повно сервісного обслуговування є досить високою та перспективною. Air catering is one of the most dynamic sectors of the restaurant business in Ukraine, the practice of the restaurant industry shows that the cost of full service is quite high and promising.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32946
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_17_71-73.pdf600.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.