Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32945
Назва: | Актуальні аспекти формування ефективного складу персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесу |
Автори: | Давидова, Оксана Davydova, Oksana |
Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес підприпідприємство персонал управління розвиток hotel and restaurant business enterprise personnel management developed |
Дата публікації: | 19-тра-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Давидова О.Актуальні аспекти формування ефективного складу персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесу / Оксана Давидова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 68-70. |
Серія/номер: | "Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика"; |
Короткий огляд (реферат): | Головним здобутком готелю є сформований кваліфікований та професійний штат співробітників, який дозволить підприємству бути завжди попереду. The main achievement of the hotel is the formed qualified and professional staff, which will allow the company to always be ahead. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/32945 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_16_68-70.pdf | 578.06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.