Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32943
Назва: | Організація гостинності та крос-культурні особливості в сфері послуг |
Інші назви: | Organization of hospitality and cross-cultural features in the service sector |
Автори: | Давидова, Оксана Сисоєва, Світлана Davydova, Oksana Sysoieva, Svitlana |
Ключові слова: | готельний бізнес послуга персонал культура якість hotel business service staff culture quality |
Дата публікації: | 19-тра-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Давидова О. Організація гостинності та крос-культурні особливості в сфері послуг / Оксана Давидова, Світлана Сисоєва // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 61-64. |
Серія/номер: | "Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика"; |
Короткий огляд (реферат): | Отже, головними завданнями керівників підприємств готельного бізнесу є навчання та мотивація персоналу, подолання комунікатив них бар’єрів, поширення етичних норм, що сприятиме формуванню крос-культурної комунікації, яка дозволить розвити здатність адаптації до швидко мінливих умов бізнес-середовища, сформувати позитивний імідж підприємства у цілому.So, the main tasks of managers of hotel enterprises business is training and motivating personnel, overcoming communication barriers, spreading ethical norms, which will contribute to the formation of cross-cultural communication, which will allow to develop the ability to adapt to the rapidly changing conditions of the business environment, to form a positive image of the enterprise as a whole. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/32943 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_14_61-64.pdf | 598.47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.