Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32940
Назва: | Проблеми та перспективи розвитку кейтерингу в Україні |
Інші назви: | Problems and prospects of catering development in Ukraine |
Автори: | Гуменна, Марта Гузенко, Ірина Humenna, Marta Huzenko, Iryna |
Ключові слова: | кейтеринг ресторанне обслуговування catering restaurant service |
Дата публікації: | 19-тра-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Гуменна М. Проблеми та перспективи розвитку кейтерингу в Україні / Марта Гуменна, Ірина Гузенко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 51-52. |
Серія/номер: | "Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика"; |
Короткий огляд (реферат): | Кейтеринг, або виїзне ресторанне обслуговування, нині є одним із найбільш динамічних секторів ресторанного бізнесу в Україні. Вітчизняні ресторани торгують не лише їжею, вони торгують послугами, зручностями, доброзичливою атмосферою, відпочинком, обстановкою, романтикою, мріями, адреналіном. Розвиток кейтерінгової компанії повинен полягати у появі нових тенденцій та цікавих розробок. Catering, or on-site restaurant service, is currently one of the most dynamic sectors of the restaurant business in Ukraine. Domestic restaurants not only sell food, they sell services, amenities, friendly atmosphere, recreation, atmosphere, romance, dreams, adrenaline. The development of a catering company should consist in the emergence of new trends and interesting developments. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/32940 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_11_51-52.pdf | 574.56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.