Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32937
Назва: Організація роботи кав’ярні «Coffee Lab»
Інші назви: Organization of the work of the coffee shop "Coffee Lab"
Автори: Гноєва, Ліна
Зайцева, Валентина
Hnoieva, Lina
Zaitseva, Valentyna
Ключові слова: кав’ярня
кава
організація
ресторанний бізнес
клієнти
coffee shoр
organization
coffee
restaurant business
customers
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Гноєва Л. Організація роботи кав’ярні «Coffee Lab» / Ліна Гноєва, Валентина Зайцева // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 42-44.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Розглянути формування обслуговування та організацію роботи в кав’ярня «Coffee Lab».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32937
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_08_42-44.pdf590.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.