Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32937
Назва: | Організація роботи кав’ярні «Coffee Lab» |
Інші назви: | Organization of the work of the coffee shop "Coffee Lab" |
Автори: | Гноєва, Ліна Зайцева, Валентина Hnoieva, Lina Zaitseva, Valentyna |
Ключові слова: | кав’ярня кава організація ресторанний бізнес клієнти coffee shoр organization coffee restaurant business customers |
Дата публікації: | 19-тра-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Гноєва Л. Організація роботи кав’ярні «Coffee Lab» / Ліна Гноєва, Валентина Зайцева // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 42-44. |
Серія/номер: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Короткий огляд (реферат): | Розглянути формування обслуговування та організацію роботи в кав’ярня «Coffee Lab». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/32937 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_08_42-44.pdf | 590.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.