Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32902
Назва: Технології основних страв зниженого глікемічного навантаження
Інші назви: Technologies of main dishes of reduced glycemic load
Автори: Гілічук, Інна
Корецька, Ірина
Hilichuk, Inna
Koretska, Iryna
Ключові слова: інновації
глікемічне навантаження
харчова цінність
innovations
glycemic load
nutritional value
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Гілічук І. Технології основних страв зниженого глікемічного навантаження / Інна Гілічук, Ірина Корецька // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 40-41.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розробка технології основних страв української кухні зі зниженим показником глікемічного навантаження із вико- ристанням новітньої рослинної сировини. Предметом дослідження були традиційна і новітня сировина для виготовлення основної страви «Деруни».The purpose of the work is to develop the technology of the main Ukrainian dishes cuisine with a reduced glycemic load index from the use of by growing the latest plant raw materials. The subject of research were traditional and modern raw materials for making the main dish "Deruna".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32902
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_07_40-41.pdf597.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.