Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32901
Назва: Окремі аспекти впровадження системи харчової безпеки у закладах сфери гостинності
Інші назви: Some aspects of the implementation of the food security system in hospitality institutions
Автори: Гілецький, Іван
Паска, Марія
Hiletskyy, Ivan
Paska, , Mariia
Ключові слова: система харчової безпеки
заклади громадського харчування
ресторанне господарство
food security system
catering establishments
restaurant business
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Гілецький І. Окремі аспекти впровадження системи харчової безпеки у закладах сфери гостинності / Іван Гілецький, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 37-39.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Впровадження системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок покликане допомогти закладам громадського харчування виділити всі небезпечні чинники, які можуть нести потенційну загрозу для життя і здоров’я споживачів, та запобігти їх виникненню, мінімізуючи таким чином інциденти із харчової безпеки, які тягнуть за собою правову відповідальність. The introduction of a system of risk, hazard and critical control points is intended to help catering establishments identify all hazardous factors that may pose a potential threat to the life and health of consumers, and prevent their occurrence, thus minimizing food safety incidents that entail a legal liability.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32901
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_06_37-39.pdf582.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.