Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32900
Назва: Особливості організації лобі-бару в готелях
Автори: Гайдукова, Діана
Кукліна, Тетяна
Haidukova, Diana
Kuklina, Tetiana
Ключові слова: лобі-бар
обладнання
відвідувач
організація
lobby bar
equipment
visitor
organization
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Гайдукова Д. Особливості організації лобі-бару в готелях / Діана Гайдукова, Тетяна Кукліна // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 34-36.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Розглянути особливості організації лобі-бару при готелях. Consider the peculiarities of the organization of the lobby bar at hotels.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32900
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_05_34-36.pdf591.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.