Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32896
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖуренко, Денис-
dc.contributor.authorДупак, Надія-
dc.contributor.authorБаль-Прилипко, Лариса-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorZhurenko, Denys-
dc.contributor.authorDupak, Nadiia-
dc.contributor.authorBal-Prylypko, Larysa-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2022-10-07T07:29:52Z-
dc.date.available2022-10-07T07:29:52Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationКонцептуальні підходи здорового харчування у організації ресторанного обслуговування / Денис Журенко, Надія Дупак, Лариса Баль-Прилипко, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів).-Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - С. 22-24.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32896-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectгостинністьuk_UA
dc.subjectбізнесuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjecthospitalityuk_UA
dc.subjectbusinessuk_UA
dc.subjectinnovationuk_UA
dc.subjecttourismuk_UA
dc.titleКонцептуальні підходи здорового харчування у організації ресторанного обслуговуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_01_22-24.pdf603.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.