Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32896
Назва: | Концептуальні підходи здорового харчування у організації ресторанного обслуговування |
Автори: | Журенко, Денис Дупак, Надія Баль-Прилипко, Лариса Паска, Марія Zhurenko, Denys Dupak, Nadiia Bal-Prylypko, Larysa Paska, Mariia |
Ключові слова: | гостинність бізнес інновації туризм hospitality business innovation tourism |
Дата публікації: | 19-тра-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Концептуальні підходи здорового харчування у організації ресторанного обслуговування / Денис Журенко, Надія Дупак, Лариса Баль-Прилипко, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів).-Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - С. 22-24. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/32896 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_01_22-24.pdf | 603.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.