Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32896
Назва: Концептуальні підходи здорового харчування у організації ресторанного обслуговування
Автори: Журенко, Денис
Дупак, Надія
Баль-Прилипко, Лариса
Паска, Марія
Zhurenko, Denys
Dupak, Nadiia
Bal-Prylypko, Larysa
Paska, Mariia
Ключові слова: гостинність
бізнес
інновації
туризм
hospitality
business
innovation
tourism
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Концептуальні підходи здорового харчування у організації ресторанного обслуговування / Денис Журенко, Надія Дупак, Лариса Баль-Прилипко, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів).-Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - С. 22-24.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32896
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_01_22-24.pdf603.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.