Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32879
Назва: | Локальна кухня як інноваційний тренд розвитку ресторанного туризму в регіоні |
Інші назви: | Local cuisine as an innovative trend in the development of restaurant tourism in the region |
Автори: | Радзімовська, Ольга Паска, Марія Radzimovska, Olha Paska, Mariya |
Ключові слова: | ресторанний туризм сучасний тренд локальна кухня restaurant tourism modern trend local cuisine |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Радзімовська О. Локальна кухня як інноваційний тренд розвитку ресторанного туризму в регіоні / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - Вип. 26, т. 4. - С. 71-72. |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано ресторанний тур мережею концептуальних закладів для гурманів делікатесних страв із м’яса равликів, яке вирізняється високою якістю, ексклюзивністю локальної кухні, а також креативною спрямованістю. A restaurant tour of a chain of conceptual establishments for gourmets of snail meat delicacies is offered, which is distinguished by high quality, exclusivity of local cuisine, as well as creative direction. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/32879 |
Розташовується у зібраннях: | "Молода спортивна наука України" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1304-2607-1-SM.pdf | 684.81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.