Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32879
Назва: Локальна кухня як інноваційний тренд розвитку ресторанного туризму в регіоні
Інші назви: Local cuisine as an innovative trend in the development of restaurant tourism in the region
Автори: Радзімовська, Ольга
Паска, Марія
Radzimovska, Olha
Paska, Mariya
Ключові слова: ресторанний туризм
сучасний тренд
локальна кухня
restaurant tourism
modern trend
local cuisine
Дата публікації: 2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Радзімовська О. Локальна кухня як інноваційний тренд розвитку ресторанного туризму в регіоні / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - Вип. 26, т. 4. - С. 71-72.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано ресторанний тур мережею концептуальних закладів для гурманів делікатесних страв із м’яса равликів, яке вирізняється високою якістю, ексклюзивністю локальної кухні, а також креативною спрямованістю. A restaurant tour of a chain of conceptual establishments for gourmets of snail meat delicacies is offered, which is distinguished by high quality, exclusivity of local cuisine, as well as creative direction.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32879
Розташовується у зібраннях:"Молода спортивна наука України"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1304-2607-1-SM.pdf684.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.