Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32809
Назва: Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухні
Інші назви: Innovative development of gastronomic tourism in the context of authentic cuisine
Автори: Боратинський, Олег
Паска, Марія
Boratynskyi, Oleh
Paska, Mariia
Ключові слова: туристичний продукт
гастрономічний туризм
страва
автентична кухня
tourist product
gastronomic tourism
dish
authentic cuisine
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Боратинський О. Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухні / Олег Боратинський, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022.. - Вип. 26, т. 4. - С. 62.
Короткий огляд (реферат): Отже, розвиток гастрономічного туризму з виокремленням страв автентичної кухні конкретного регіону України сприятиме підвищенню соціально-економічного потенціалу територіальної громади.Therefore, the development of gastronomic tourism with the emphasis on authentic dishes cuisine of a specific region of Ukraine will contribute to the increase of social and economic potential territorial community.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32809
ISSN: 1996-1448
Розташовується у зібраннях:"Молода спортивна наука України"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1299-2597-1-SM (1).pdf646.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.