Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32809
Назва: | Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухні |
Інші назви: | Innovative development of gastronomic tourism in the context of authentic cuisine |
Автори: | Боратинський, Олег Паска, Марія Boratynskyi, Oleh Paska, Mariia |
Ключові слова: | туристичний продукт гастрономічний туризм страва автентична кухня tourist product gastronomic tourism dish authentic cuisine |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Боратинський О. Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухні / Олег Боратинський, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022.. - Вип. 26, т. 4. - С. 62. |
Короткий огляд (реферат): | Отже, розвиток гастрономічного туризму з виокремленням страв автентичної кухні конкретного регіону України сприятиме підвищенню соціально-економічного потенціалу територіальної громади.Therefore, the development of gastronomic tourism with the emphasis on authentic dishes cuisine of a specific region of Ukraine will contribute to the increase of social and economic potential territorial community. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32809 |
ISSN: | 1996-1448 |
Розташовується у зібраннях: | "Молода спортивна наука України" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1299-2597-1-SM (1).pdf | 646.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.