Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32775
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБоратинський, Олег-
dc.contributor.authorBoratynskyi, Oleh-
dc.date.accessioned2022-09-08T09:09:44Z-
dc.date.available2022-09-08T09:09:44Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationОснови дизайну та інженерної графіки : метод. вказівки для виконання практ. робіт із теми «Поділ кола на рівні частини. Спряження», галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Боратинський О. В. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2021. - 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32775-
dc.description.abstractМетодичні вказівки розроблено відповідно до програми дисципліни «Основи дизайну та інженерної графіки». Поданий матеріал стосується способів виконання на кресленнях поділу кола на рівні частини та спряження ліній різної конфігурації. Видання містить велику кількість рисунків, які значно полегшують сприйняття студентами тем, а також варіанти завдань і питання для опрацювання. Для студентів-бакалаврів денної, заочної та дистанційної форм навчання тих спеціальностей, де відповідно до навчальних планів передбачено вивчення дисциплін, пов’язаних із виконанням креслеників.Methodical guidelines were developed in accordance with the program of the discipline "Fundamentals of design and engineering graphics". The presented material concerns methods of dividing a circle into equal parts and conjugating lines of different configurations on drawings. The publication contains a large number of drawings that greatly facilitate students' understanding of topics, as well as options for tasks and questions for study. For undergraduate students of full-time, part-time and distance learning of those specialties where, according to the curricula, the study of disciplines related to the execution of drafts is provided.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectоснови дизайнуuk_UA
dc.subjectінженерна графікаuk_UA
dc.subjectметодичні вакзівкиuk_UA
dc.subjectгалузь знань 24 «Сфера обслуговування»uk_UA
dc.subjectспеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.subjectbasics of designuk_UA
dc.subjectengineering graphicsuk_UA
dc.subjectmethodological principlesuk_UA
dc.subjectfield of knowledge 24 "Sphere of service"uk_UA
dc.subjectspecialty 241 "Hotel and restaurant business"uk_UA
dc.titleОснови дизайну та інженерної графіки : метод. вказівки для виконання практ. робіт із теми «Поділ кола на рівні частини. Спряження», галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Боратинський О. Метод. вказівки..pdf4.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.