Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32692
Title: | Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухні |
Other Titles: | Innovative development of gastronomic tourism in the context of authentic cuisine |
Authors: | Боратинський, Олег Паска, Марія Boratynskyy, Oleh Paska, Mariya |
Keywords: | туристичний продукт гастрономічний туризм страва автентична кухня tourist product gastronomic tourism dish authentic cuisine |
Issue Date: | 21-Jul-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Боратинський О. Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухні / Олег Боратинський, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. – Вип. 26, т. 4. – С. 62. |
Series/Report no.: | наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Abstract: | Розвиток гастрономічного туризму з виокремленням страв автентичної кухні конкретного регіону України сприятиме підвищенню соціально-економічного потенціалу територіальної громади. The development of gastronomic tourism, highlighting the authentic cuisine of a specific region of Ukraine, will contribute to increasing the socio-economic potential of the territorial community. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32692 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1299-2597-1-SM.pdf | 646.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.