Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32688
Title: Локальна кухня як інноваційний тренд розвитку ресторанного туризму в регіоні
Other Titles: Local cuisine as an innovative trend in the development of restaurant tourism in the region
Authors: Радзімовська, Ольга
Паска, Марія
Radzimovska, Olha
Paska, Mariya
Keywords: ресторанний туризм
сучасний тренд
локальна кухня
restaurant tourism
modern trend
local cuisine
Issue Date: 21-Jul-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Радзімовська О. Локальна кухня як інноваційний тренд розвитку ресторанного туризму в регіоні / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - Вип. 26, т. 4. - С. 71-72.
Series/Report no.: наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Запропоновано ресторанний тур мережею концептуальних закладів для гурманів делікатесних страв із м’яса равликів, яке вирізняється високою якістю, ексклюзивністю локальної кухні, а також креативною спрямованістю. A restaurant tour of a chain of conceptual establishments for gourmets of snail meat delicacies is offered, which is distinguished by high quality, exclusivity of local cuisine, as well as creative direction.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32688
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1304-2607-1-SM.pdf684.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.