Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32683
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федорів, В. М. | - |
dc.contributor.author | Кобаса, І. М. | - |
dc.contributor.author | Дійчук, В. В., укладачі | - |
dc.contributor.author | Fedoriv, V. M. | - |
dc.contributor.author | Kobasa, I. M. | - |
dc.contributor.author | Diychuk, V. V., compilers | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-18T07:39:51Z | - |
dc.date.available | 2022-07-18T07:39:51Z | - |
dc.date.issued | 2020-12-13 | - |
dc.identifier.citation | Наукові основи харчових технологій : навч.-метод. посіб. / уклад.: В. М. Федорів, І. М. Кобаса, В. В. Дійчук. – Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020. – 120 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32683 | - |
dc.description.abstract | Необхідно розробляти концептуальні основи харчових технологій майбутнього, створювати наукову базу майбутніх винаходів і способів їх інженерної реалізації. It is necessary to develop the conceptual foundations of food technologies of the future, to create a scientific the base of future inventions and methods of their engineering implementation. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | навчально-методичні посібники; | - |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | асортимент | uk_UA |
dc.subject | food technologies | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | assortment | uk_UA |
dc.title | Наукові основи харчових технологій | uk_UA |
dc.title.alternative | Scientific bases of food technologies | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
НОХТ_2020.pdf | 2.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.