Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32683
Назва: | Наукові основи харчових технологій |
Інші назви: | Scientific bases of food technologies |
Автори: | Федорів, В. М. Кобаса, І. М. Дійчук, В. В., укладачі Fedoriv, V. M. Kobasa, I. M. Diychuk, V. V., compilers |
Ключові слова: | харчові технології ресторанне господарство асортимент food technologies restaurant business assortment |
Дата публікації: | 13-гру-2020 |
Бібліографічний опис: | Наукові основи харчових технологій : навч.-метод. посіб. / уклад.: В. М. Федорів, І. М. Кобаса, В. В. Дійчук. – Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020. – 120 с. |
Серія/номер: | навчально-методичні посібники; |
Короткий огляд (реферат): | Необхідно розробляти концептуальні основи харчових технологій майбутнього, створювати наукову базу майбутніх винаходів і способів їх інженерної реалізації. It is necessary to develop the conceptual foundations of food technologies of the future, to create a scientific the base of future inventions and methods of their engineering implementation. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32683 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
НОХТ_2020.pdf | 2.04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.