Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32683
Назва: Наукові основи харчових технологій
Інші назви: Scientific bases of food technologies
Автори: Федорів, В. М.
Кобаса, І. М.
Дійчук, В. В., укладачі
Fedoriv, V. M.
Kobasa, I. M.
Diychuk, V. V., compilers
Ключові слова: харчові технології
ресторанне господарство
асортимент
food technologies
restaurant business
assortment
Дата публікації: 13-гру-2020
Бібліографічний опис: Наукові основи харчових технологій : навч.-метод. посіб. / уклад.: В. М. Федорів, І. М. Кобаса, В. В. Дійчук. – Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020. – 120 с.
Серія/номер: навчально-методичні посібники;
Короткий огляд (реферат): Необхідно розробляти концептуальні основи харчових технологій майбутнього, створювати наукову базу майбутніх винаходів і способів їх інженерної реалізації. It is necessary to develop the conceptual foundations of food technologies of the future, to create a scientific the base of future inventions and methods of their engineering implementation.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32683
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НОХТ_2020.pdf2.04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.