Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32677
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ярошевич, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Yaroshevych, T. S. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-18T06:35:30Z | - |
dc.date.available | 2022-07-18T06:35:30Z | - |
dc.date.issued | 2015-11-15 | - |
dc.identifier.citation | Ярошевич Т. С. Товарознавство харчових продуктів тваринного походження : навч. посіб. / Ярошевич Т. С. - Луцьк, 2015. - 277 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32677 | - |
dc.description.abstract | Розділи навчального посібника містять інформацію про різні групи жирових, м’ясних, молочних, яєчних та рибних товарів. Особлива увага приділяється їхній харчовій цінності, основам технології, впливу окремих операцій на формування якості готового продукту. У розділах навчального посібника висвітлені питання щодо класифікаційних ознак вказаних груп товарів, чинників, які впливають на формування їх асортименту. Відповідно до діючої нормативно-технічній документації охарактеризовано якісні показники, дефекти, режими зберігання харчових продуктів тваринного походження. The sections of the training manual contain information about different groups of fat, meat, dairy, egg and fish products. Special attention is paid to their nutritional value, the basics of technology, the influence of individual operations on the formation of the quality of the finished product. In the sections of the training manual, questions regarding the classification features of the indicated groups of goods, factors that influence the formation of their assortment are covered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | навчальні посібники; | - |
dc.subject | тваринні жири | uk_UA |
dc.subject | молочні продукти | uk_UA |
dc.subject | м’ясні продукти | uk_UA |
dc.subject | рибні продукти | uk_UA |
dc.subject | animal fats | uk_UA |
dc.subject | dairy products | uk_UA |
dc.subject | meat products | uk_UA |
dc.subject | fish products | uk_UA |
dc.title | Товарознавство харчових продуктів тваринного походження | uk_UA |
dc.title.alternative | Commodity science of food products of animal origin | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tovaroznavstvo_2015.pdf | 2.24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.