Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32677
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯрошевич, Т. С.-
dc.contributor.authorYaroshevych, T. S.-
dc.date.accessioned2022-07-18T06:35:30Z-
dc.date.available2022-07-18T06:35:30Z-
dc.date.issued2015-11-15-
dc.identifier.citationЯрошевич Т. С. Товарознавство харчових продуктів тваринного походження : навч. посіб. / Ярошевич Т. С. - Луцьк, 2015. - 277 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32677-
dc.description.abstractРозділи навчального посібника містять інформацію про різні групи жирових, м’ясних, молочних, яєчних та рибних товарів. Особлива увага приділяється їхній харчовій цінності, основам технології, впливу окремих операцій на формування якості готового продукту. У розділах навчального посібника висвітлені питання щодо класифікаційних ознак вказаних груп товарів, чинників, які впливають на формування їх асортименту. Відповідно до діючої нормативно-технічній документації охарактеризовано якісні показники, дефекти, режими зберігання харчових продуктів тваринного походження. The sections of the training manual contain information about different groups of fat, meat, dairy, egg and fish products. Special attention is paid to their nutritional value, the basics of technology, the influence of individual operations on the formation of the quality of the finished product. In the sections of the training manual, questions regarding the classification features of the indicated groups of goods, factors that influence the formation of their assortment are covered.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesнавчальні посібники;-
dc.subjectтваринні жириuk_UA
dc.subjectмолочні продуктиuk_UA
dc.subjectм’ясні продуктиuk_UA
dc.subjectрибні продуктиuk_UA
dc.subjectanimal fatsuk_UA
dc.subjectdairy productsuk_UA
dc.subjectmeat productsuk_UA
dc.subjectfish productsuk_UA
dc.titleТоварознавство харчових продуктів тваринного походженняuk_UA
dc.title.alternativeCommodity science of food products of animal originuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tovaroznavstvo_2015.pdf2.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.