Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32674
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федорів, В. М. | - |
dc.contributor.author | Кобаса, І. М. | - |
dc.contributor.author | Дійчук, В. В. | - |
dc.contributor.author | Fedoriv, I. M. | - |
dc.contributor.author | Kobasa, І. М. | - |
dc.contributor.author | Diychuk, V. V. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-14T08:37:29Z | - |
dc.date.available | 2022-07-14T08:37:29Z | - |
dc.date.issued | 2020-12-10 | - |
dc.identifier.citation | Технологічна експертиза харчової продукції : навч.-метод. посіб. / уклад.: В. М. Федорів, І. М. Кобаса, В. В. Дійчук. – Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020. – 182 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32674 | - |
dc.description.abstract | Оволодіння знаннями, вміннями та навичками під час технологічної експертизи визначальне для встановлення відповідності наявних технологій, системи безпечності харчової продукції для фахівця в сучасному конкурентному середовищі. Acquisition of knowledge, abilities and skills during technological examination is decisive for establishing the conformity of existing technologies, food safety system for a specialist in a modern competitive environment. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернівецький національний університет імені Ю. Федьковича | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | навчально-методичні посібники; | - |
dc.subject | харчова продукція | uk_UA |
dc.subject | експертиза | uk_UA |
dc.subject | визначення якості | uk_UA |
dc.subject | food products | uk_UA |
dc.subject | expertise | uk_UA |
dc.subject | definition of quality | uk_UA |
dc.title | Технологічна експертиза харчової продукції | uk_UA |
dc.title.alternative | Technological examination of food products | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Techologyecspert_2020.pdf | 2.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.