Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32674
Назва: | Технологічна експертиза харчової продукції |
Інші назви: | Technological examination of food products |
Автори: | Федорів, В. М. Кобаса, І. М. Дійчук, В. В. Fedoriv, I. M. Kobasa, І. М. Diychuk, V. V. |
Ключові слова: | харчова продукція експертиза визначення якості food products expertise definition of quality |
Дата публікації: | 10-гру-2020 |
Видавництво: | Чернівецький національний університет імені Ю. Федьковича |
Бібліографічний опис: | Технологічна експертиза харчової продукції : навч.-метод. посіб. / уклад.: В. М. Федорів, І. М. Кобаса, В. В. Дійчук. – Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020. – 182 с. |
Серія/номер: | навчально-методичні посібники; |
Короткий огляд (реферат): | Оволодіння знаннями, вміннями та навичками під час технологічної експертизи визначальне для встановлення відповідності наявних технологій, системи безпечності харчової продукції для фахівця в сучасному конкурентному середовищі. Acquisition of knowledge, abilities and skills during technological examination is decisive for establishing the conformity of existing technologies, food safety system for a specialist in a modern competitive environment. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32674 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Techologyecspert_2020.pdf | 2.4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.