Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32674
Назва: Технологічна експертиза харчової продукції
Інші назви: Technological examination of food products
Автори: Федорів, В. М.
Кобаса, І. М.
Дійчук, В. В.
Fedoriv, I. M.
Kobasa, І. М.
Diychuk, V. V.
Ключові слова: харчова продукція
експертиза
визначення якості
food products
expertise
definition of quality
Дата публікації: 10-гру-2020
Видавництво: Чернівецький національний університет імені Ю. Федьковича
Бібліографічний опис: Технологічна експертиза харчової продукції : навч.-метод. посіб. / уклад.: В. М. Федорів, І. М. Кобаса, В. В. Дійчук. – Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020. – 182 с.
Серія/номер: навчально-методичні посібники;
Короткий огляд (реферат): Оволодіння знаннями, вміннями та навичками під час технологічної експертизи визначальне для встановлення відповідності наявних технологій, системи безпечності харчової продукції для фахівця в сучасному конкурентному середовищі. Acquisition of knowledge, abilities and skills during technological examination is decisive for establishing the conformity of existing technologies, food safety system for a specialist in a modern competitive environment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32674
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Techologyecspert_2020.pdf2.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.