Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32672
Назва: Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю
Інші назви: Standardization, certification, metrology and quality management
Автори: Воробець, М. М.
Кондрачук, І. В.
Vorobets, М. М.
Kondrachuk, I. V., compilers
Ключові слова: види стандартів
загальні поняття
сертифікація
метрологія
types of standards
general concepts
certification
metrology
Дата публікації: 10-лют-2022
Бібліографічний опис: Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю : навч. посіб. / уклад. : Воробець М. М., Кондрачук І. В. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича, 2022. - 104 с.
Серія/номер: навчальні посібники;
Короткий огляд (реферат): У посібнику викладено нормативно-правові, теоретичні, організаційні основи стандартизації, сертифікації, метрології та управління якістю. Розглянуто питання щодо діяльності стандартизації та сертифікації у сфері харчових технологій. The manual outlines the regulatory, theoretical, and organizational foundations of standardization, certification, metrology, and quality management. The issue of standardization and certification activities in the field of food technology was considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32672
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Standart_2022.pdf1.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.