Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32672
Title: | Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю |
Other Titles: | Standardization, certification, metrology and quality management |
Authors: | Воробець, М. М. Кондрачук, І. В. Vorobets, М. М. Kondrachuk, I. V., compilers |
Keywords: | види стандартів загальні поняття сертифікація метрологія types of standards general concepts certification metrology |
Issue Date: | 10-Feb-2022 |
Citation: | Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю : навч. посіб. / уклад. : Воробець М. М., Кондрачук І. В. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича, 2022. - 104 с. |
Series/Report no.: | навчальні посібники; |
Abstract: | У посібнику викладено нормативно-правові, теоретичні, організаційні основи стандартизації, сертифікації, метрології та управління якістю. Розглянуто питання щодо діяльності стандартизації та сертифікації у сфері харчових технологій. The manual outlines the regulatory, theoretical, and organizational foundations of standardization, certification, metrology, and quality management. The issue of standardization and certification activities in the field of food technology was considered. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32672 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Standart_2022.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.