Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32672
Title: Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю
Other Titles: Standardization, certification, metrology and quality management
Authors: Воробець, М. М.
Кондрачук, І. В.
Vorobets, М. М.
Kondrachuk, I. V., compilers
Keywords: види стандартів
загальні поняття
сертифікація
метрологія
types of standards
general concepts
certification
metrology
Issue Date: 10-Feb-2022
Citation: Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю : навч. посіб. / уклад. : Воробець М. М., Кондрачук І. В. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича, 2022. - 104 с.
Series/Report no.: навчальні посібники;
Abstract: У посібнику викладено нормативно-правові, теоретичні, організаційні основи стандартизації, сертифікації, метрології та управління якістю. Розглянуто питання щодо діяльності стандартизації та сертифікації у сфері харчових технологій. The manual outlines the regulatory, theoretical, and organizational foundations of standardization, certification, metrology, and quality management. The issue of standardization and certification activities in the field of food technology was considered.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32672
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Standart_2022.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.