Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32642
Назва: | Основи спортивного харчування |
Інші назви: | Basics of sports nutrition |
Автори: | Горюк, П. І. Гакман, А. В., укладачі Horyuk, Р. І. Hakman, A. V., compilers |
Ключові слова: | спортивне харчування види спортивного харчування специфіка організації спортивного харчування особливості спортивного харчування харчування між сезонами sports nutrition types of sports nutrition specifics of the organization of sports nutrition features of sports nutrition |
Дата публікації: | 22-гру-2018 |
Бібліографічний опис: | Основи спортивного харчування : навч.-метод. посіб. / уклад.:П. І. Горюк, А. В. Гакман. – Чернівці : Чернівецький нац. ун-т, 2018. – 74 с. |
Серія/номер: | навчально-методичні посібники; |
Короткий огляд (реферат): | У посібнику подано загальну характеристику спортивного харчування, розглянуто основні види спортивного харчування та специфіку організації спортивного харчування для спортсменів; розкрито особливості спортивного харчування для різних видів спорту та методику організації спортивного харчування в міжсезоння. The manual provides a general description of sports nutrition, considers the main types of sports nutrition and the specifics of the organization of sports nutrition for athletes; the peculiarities of sports nutrition for various types of sports and the method of organizing sports nutrition in the off-season are revealed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32642 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Harchyvanya_2018.pdf | 760.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.