Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32467
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Криволапов, Е. А. | - |
dc.contributor.author | Krуvolapov, Е. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-20T11:28:57Z | - |
dc.date.available | 2022-06-20T11:28:57Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-26 | - |
dc.identifier.citation | Криволапов Е. А. Товарознавство : конспект лекцій для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності “Готельно-ресторанна справа”, освітньо-професійної програми “Готельно-ресторанна справа” / Е. А. Криволапов. - Запоріжжя : Запорізький національний університет, 2020. - 100 c. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32467 | - |
dc.description.abstract | Викладено основні теоретичні засади товарознавства, які доповнено схемами та ілюстраціями. The basic theoretical principles of commodity science are stated, which are supplemented by schemes and illustrations. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Запорізький національний університет | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | конспекти лекцій; | - |
dc.subject | товарознавство | uk_UA |
dc.subject | номенклатура та асортимент товарів | uk_UA |
dc.subject | стандартизація і сертифікація | uk_UA |
dc.subject | якість товарів | uk_UA |
dc.subject | основи зберігання товарів | uk_UA |
dc.subject | фізичні властивості товарів | uk_UA |
dc.subject | commodity science | uk_UA |
dc.subject | nomenclature and range of goods | uk_UA |
dc.subject | standardization and certification | uk_UA |
dc.subject | quality of goods | uk_UA |
dc.subject | basics of storage of goods | uk_UA |
dc.subject | physical properties of goods | uk_UA |
dc.title | Товарознавство | uk_UA |
dc.title.alternative | Commodity science | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KRYVOLAPOV2020.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.