Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32300
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Тамара Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-11T08:05:34Z | - |
dc.date.available | 2022-05-11T08:05:34Z | - |
dc.date.issued | 2015-03-23 | - |
dc.identifier.citation | Кравченко Т. В. Методи контролю якості харчової продукції : метод. реком. для самостійної роботи студентів / Т. В. Кравченко. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2015. – 187 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32300 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | УДПУ імені Павла Тичини | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | методичні рекомендації; | - |
dc.subject | харчова продукція | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | фізичні та хімічні методи оцінки якості | uk_UA |
dc.subject | мікробіологічні методи оцінювання безпечності продуктів | uk_UA |
dc.title | Методи контролю якості харчової продукції : метод. реком. для самостійної роботи студентів | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації, вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Metody_kontroliu_2015.pdf | 554.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.