Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32300
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравченко, Тамара Василівна-
dc.date.accessioned2022-05-11T08:05:34Z-
dc.date.available2022-05-11T08:05:34Z-
dc.date.issued2015-03-23-
dc.identifier.citationКравченко Т. В. Методи контролю якості харчової продукції : метод. реком. для самостійної роботи студентів / Т. В. Кравченко. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2015. – 187 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32300-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУДПУ імені Павла Тичиниuk_UA
dc.relation.ispartofseriesметодичні рекомендації;-
dc.subjectхарчова продукціяuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectфізичні та хімічні методи оцінки якостіuk_UA
dc.subjectмікробіологічні методи оцінювання безпечності продуктівuk_UA
dc.titleМетоди контролю якості харчової продукції : метод. реком. для самостійної роботи студентівuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metody_kontroliu_2015.pdf554.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.