Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32300
Назва: | Методи контролю якості харчової продукції : метод. реком. для самостійної роботи студентів |
Автори: | Кравченко, Тамара Василівна |
Ключові слова: | харчова продукція якість фізичні та хімічні методи оцінки якості мікробіологічні методи оцінювання безпечності продуктів |
Дата публікації: | 23-бер-2015 |
Видавництво: | УДПУ імені Павла Тичини |
Бібліографічний опис: | Кравченко Т. В. Методи контролю якості харчової продукції : метод. реком. для самостійної роботи студентів / Т. В. Кравченко. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2015. – 187 с. |
Серія/номер: | методичні рекомендації; |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32300 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації, вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Metody_kontroliu_2015.pdf | 554.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.