Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32300
Назва: Методи контролю якості харчової продукції : метод. реком. для самостійної роботи студентів
Автори: Кравченко, Тамара Василівна
Ключові слова: харчова продукція
якість
фізичні та хімічні методи оцінки якості
мікробіологічні методи оцінювання безпечності продуктів
Дата публікації: 23-бер-2015
Видавництво: УДПУ імені Павла Тичини
Бібліографічний опис: Кравченко Т. В. Методи контролю якості харчової продукції : метод. реком. для самостійної роботи студентів / Т. В. Кравченко. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2015. – 187 с.
Серія/номер: методичні рекомендації;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32300
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації, вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metody_kontroliu_2015.pdf554.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.