Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32300
Title: | Методи контролю якості харчової продукції : метод. реком. для самостійної роботи студентів |
Authors: | Кравченко, Тамара Василівна |
Keywords: | харчова продукція якість фізичні та хімічні методи оцінки якості мікробіологічні методи оцінювання безпечності продуктів |
Issue Date: | 23-Mar-2015 |
Publisher: | УДПУ імені Павла Тичини |
Citation: | Кравченко Т. В. Методи контролю якості харчової продукції : метод. реком. для самостійної роботи студентів / Т. В. Кравченко. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2015. – 187 с. |
Series/Report no.: | методичні рекомендації; |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32300 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації, вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Metody_kontroliu_2015.pdf | 554.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.