Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32294
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Пересічний М. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-11T07:07:32Z | - |
dc.date.available | 2022-05-11T07:07:32Z | - |
dc.date.issued | 2017-10-15 | - |
dc.identifier.citation | Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення : монографія / за ред. О. І. Черевка, М. І. Пересічного. - Харків : Харківський. держ. унів. харчув. і торгівлі, 2017. – Ч. 2. – 592 с. | uk_UA |
dc.identifier.issn | ISBN 966-629-344-7 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32294 | - |
dc.description.abstract | У монографії розкрито спектр питань, присвячених новітнім ресторанним технологіям харчової продукції функціонального призначення. Проаналізовано фактичний стан харчування і розроблено рекомендації щодо харчування різних верств населення України, досліджено методологічні аспекти конструювання харчових продуктів функціонального призначення. Монографія призначена для науковців, практичної діяльності технологів закладів ресторанного господарства, медиків, викладачів, магістрантів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Харківський. держ. унів. харчув. і торгівлі | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | монографії; | - |
dc.subject | харчова продукція | uk_UA |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UA |
dc.subject | харчування різних верств населення | uk_UA |
dc.subject | методологічні аспекти конструювання харчових продуктів | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографія |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
_монография_2017.pdf | 5.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.