Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32294
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorПересічний М. І.-
dc.date.accessioned2022-05-11T07:07:32Z-
dc.date.available2022-05-11T07:07:32Z-
dc.date.issued2017-10-15-
dc.identifier.citationІнноваційні технології харчової продукції функціонального призначення : монографія / за ред. О. І. Черевка, М. І. Пересічного. - Харків : Харківський. держ. унів. харчув. і торгівлі, 2017. – Ч. 2. – 592 с.uk_UA
dc.identifier.issnISBN 966-629-344-7-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32294-
dc.description.abstractУ монографії розкрито спектр питань, присвячених новітнім ресторанним технологіям харчової продукції функціонального призначення. Проаналізовано фактичний стан харчування і розроблено рекомендації щодо харчування різних верств населення України, досліджено методологічні аспекти конструювання харчових продуктів функціонального призначення. Монографія призначена для науковців, практичної діяльності технологів закладів ресторанного господарства, медиків, викладачів, магістрантів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарківський. держ. унів. харчув. і торгівліuk_UA
dc.relation.ispartofseriesмонографії;-
dc.subjectхарчова продукціяuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectхарчування різних верств населенняuk_UA
dc.subjectметодологічні аспекти конструювання харчових продуктівuk_UA
dc.titleІнноваційні технології харчової продукції функціонального призначенняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_монография_2017.pdf5.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.