Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32294
Назва: Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення
Автори: Черевко, О. І.
Пересічний М. І.
Ключові слова: харчова продукція
інноваційні технології
харчування різних верств населення
методологічні аспекти конструювання харчових продуктів
Дата публікації: 15-жов-2017
Видавництво: Харківський. держ. унів. харчув. і торгівлі
Бібліографічний опис: Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення : монографія / за ред. О. І. Черевка, М. І. Пересічного. - Харків : Харківський. держ. унів. харчув. і торгівлі, 2017. – Ч. 2. – 592 с.
Серія/номер: монографії;
Короткий огляд (реферат): У монографії розкрито спектр питань, присвячених новітнім ресторанним технологіям харчової продукції функціонального призначення. Проаналізовано фактичний стан харчування і розроблено рекомендації щодо харчування різних верств населення України, досліджено методологічні аспекти конструювання харчових продуктів функціонального призначення. Монографія призначена для науковців, практичної діяльності технологів закладів ресторанного господарства, медиків, викладачів, магістрантів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32294
ISSN: ISBN 966-629-344-7
Розташовується у зібраннях:Монографія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
_монография_2017.pdf5.42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.