Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32294
Назва: | Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення |
Автори: | Черевко, О. І. Пересічний М. І. |
Ключові слова: | харчова продукція інноваційні технології харчування різних верств населення методологічні аспекти конструювання харчових продуктів |
Дата публікації: | 15-жов-2017 |
Видавництво: | Харківський. держ. унів. харчув. і торгівлі |
Бібліографічний опис: | Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення : монографія / за ред. О. І. Черевка, М. І. Пересічного. - Харків : Харківський. держ. унів. харчув. і торгівлі, 2017. – Ч. 2. – 592 с. |
Серія/номер: | монографії; |
Короткий огляд (реферат): | У монографії розкрито спектр питань, присвячених новітнім ресторанним технологіям харчової продукції функціонального призначення. Проаналізовано фактичний стан харчування і розроблено рекомендації щодо харчування різних верств населення України, досліджено методологічні аспекти конструювання харчових продуктів функціонального призначення. Монографія призначена для науковців, практичної діяльності технологів закладів ресторанного господарства, медиків, викладачів, магістрантів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32294 |
ISSN: | ISBN 966-629-344-7 |
Розташовується у зібраннях: | Монографія |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
_монография_2017.pdf | 5.42 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.