Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32294
Title: | Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення |
Authors: | Черевко, О. І. Пересічний М. І. |
Keywords: | харчова продукція інноваційні технології харчування різних верств населення методологічні аспекти конструювання харчових продуктів |
Issue Date: | 15-Oct-2017 |
Publisher: | Харківський. держ. унів. харчув. і торгівлі |
Citation: | Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення : монографія / за ред. О. І. Черевка, М. І. Пересічного. - Харків : Харківський. держ. унів. харчув. і торгівлі, 2017. – Ч. 2. – 592 с. |
Series/Report no.: | монографії; |
Abstract: | У монографії розкрито спектр питань, присвячених новітнім ресторанним технологіям харчової продукції функціонального призначення. Проаналізовано фактичний стан харчування і розроблено рекомендації щодо харчування різних верств населення України, досліджено методологічні аспекти конструювання харчових продуктів функціонального призначення. Монографія призначена для науковців, практичної діяльності технологів закладів ресторанного господарства, медиків, викладачів, магістрантів. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32294 |
ISSN: | ISBN 966-629-344-7 |
Appears in Collections: | Монографія |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
_монография_2017.pdf | 5.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.