Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32269
Назва: | Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах |
Автори: | Сухенко, Ю. Г. Серьогін, О. О. Сухенко, В. Ю. Рябоконь, Н. В. |
Ключові слова: | ресурсозберігаючі технології харчові і переробні виробництва корм, добрива, харчові добавки будівельні матеріали та інші товари народного споживання |
Дата публікації: | 30-бер-2016 |
Бібліографічний опис: | Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах : підручник / Ю. Г. Сухенко, О. О. Серьогін, В. Ю. Сухенко, Н. В. Рябоконь. - Київ : Компринт, 2016. - 338 с. |
Серія/номер: | підручники; |
Короткий огляд (реферат): | Викладено теоретичні основи, напрямки та інноваційні технології переробки вторинної сировини та відходів харчових і переробних виробництв АПК у енергоносії, корм, добрива, харчові добавки, будівельні матеріали та інші товари народного споживання, що створює передумови для повного використання природних ресурсів. Наведено приклади реальних ресурсозберігаючих технологій на підприємствах харчової і переробної промисловості та в умовах агропромислових комплексів. Охарактеризовані їх роль в реалізації загальнодержавної програми забезпечення екологічної та енергетичної безпеки і сталого економічного розвитку. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32269 |
ISSN: | ISBN 978-966-929-193-6 |
Розташовується у зібраннях: | Підручники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Suchenko_Resursozberigayuchi tehnologii.pdf | 4.17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.