Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32269
Назва: Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах
Автори: Сухенко, Ю. Г.
Серьогін, О. О.
Сухенко, В. Ю.
Рябоконь, Н. В.
Ключові слова: ресурсозберігаючі технології
харчові і переробні виробництва
корм, добрива, харчові добавки
будівельні матеріали та інші товари народного споживання
Дата публікації: 30-бер-2016
Бібліографічний опис: Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах : підручник / Ю. Г. Сухенко, О. О. Серьогін, В. Ю. Сухенко, Н. В. Рябоконь. - Київ : Компринт, 2016. - 338 с.
Серія/номер: підручники;
Короткий огляд (реферат): Викладено теоретичні основи, напрямки та інноваційні технології переробки вторинної сировини та відходів харчових і переробних виробництв АПК у енергоносії, корм, добрива, харчові добавки, будівельні матеріали та інші товари народного споживання, що створює передумови для повного використання природних ресурсів. Наведено приклади реальних ресурсозберігаючих технологій на підприємствах харчової і переробної промисловості та в умовах агропромислових комплексів. Охарактеризовані їх роль в реалізації загальнодержавної програми забезпечення екологічної та енергетичної безпеки і сталого економічного розвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32269
ISSN: ISBN 978-966-929-193-6
Розташовується у зібраннях:Підручники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchenko_Resursozberigayuchi tehnologii.pdf4.17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.