Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32266
Title: | Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб. |
Authors: | Кузьмін, О. В. Кійко, В. В. Акімова, Л. М. Боднарчук, С. М. |
Keywords: | ресторанне господарство обладнання технічний рівень |
Issue Date: | 26-Sep-2018 |
Citation: | Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб. / О. В. Кузьмін, В. В. Кійко, Л. М. Акімова, С. М. Бондарчук. – Херсон : Олді-плюс, 2018. – 276 с. |
Series/Report no.: | навчальні посібники; |
Abstract: | У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні основи кількісної оцінки технічного рівня та якості обладнання, що використовується на підприємствах ресторанного господарства. Значне місце надано обґрунтуванню принципів класифікації властивостей, показників якості, їх об’єднанні у комплексний показник технічного рівня та якості обладнання ресторанного господарства методами кваліметрії. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32266 |
ISSN: | ISBN 978-966-289-169-0 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kuzmin Equipment for restaurants. Technical evaluation 2018.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.