Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32266
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКузьмін, О. В.-
dc.contributor.authorКійко, В. В.-
dc.contributor.authorАкімова, Л. М.-
dc.contributor.authorБоднарчук, С. М.-
dc.date.accessioned2022-05-02T07:05:16Z-
dc.date.available2022-05-02T07:05:16Z-
dc.date.issued2018-09-26-
dc.identifier.citationОбладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб. / О. В. Кузьмін, В. В. Кійко, Л. М. Акімова, С. М. Бондарчук. – Херсон : Олді-плюс, 2018. – 276 с.uk_UA
dc.identifier.issnISBN 978-966-289-169-0-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32266-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику викладені науково-теоретичні основи кількісної оцінки технічного рівня та якості обладнання, що використовується на підприємствах ресторанного господарства. Значне місце надано обґрунтуванню принципів класифікації властивостей, показників якості, їх об’єднанні у комплексний показник технічного рівня та якості обладнання ресторанного господарства методами кваліметрії.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesнавчальні посібники;-
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectтехнічний рівеньuk_UA
dc.titleОбладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб.uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kuzmin Equipment for restaurants. Technical evaluation 2018.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.