Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32266
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузьмін, О. В. | - |
dc.contributor.author | Кійко, В. В. | - |
dc.contributor.author | Акімова, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Боднарчук, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-02T07:05:16Z | - |
dc.date.available | 2022-05-02T07:05:16Z | - |
dc.date.issued | 2018-09-26 | - |
dc.identifier.citation | Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб. / О. В. Кузьмін, В. В. Кійко, Л. М. Акімова, С. М. Бондарчук. – Херсон : Олді-плюс, 2018. – 276 с. | uk_UA |
dc.identifier.issn | ISBN 978-966-289-169-0 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32266 | - |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні основи кількісної оцінки технічного рівня та якості обладнання, що використовується на підприємствах ресторанного господарства. Значне місце надано обґрунтуванню принципів класифікації властивостей, показників якості, їх об’єднанні у комплексний показник технічного рівня та якості обладнання ресторанного господарства методами кваліметрії. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | навчальні посібники; | - |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | обладнання | uk_UA |
dc.subject | технічний рівень | uk_UA |
dc.title | Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб. | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kuzmin Equipment for restaurants. Technical evaluation 2018.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.