Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32266
Назва: Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб.
Автори: Кузьмін, О. В.
Кійко, В. В.
Акімова, Л. М.
Боднарчук, С. М.
Ключові слова: ресторанне господарство
обладнання
технічний рівень
Дата публікації: 26-вер-2018
Бібліографічний опис: Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб. / О. В. Кузьмін, В. В. Кійко, Л. М. Акімова, С. М. Бондарчук. – Херсон : Олді-плюс, 2018. – 276 с.
Серія/номер: навчальні посібники;
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні основи кількісної оцінки технічного рівня та якості обладнання, що використовується на підприємствах ресторанного господарства. Значне місце надано обґрунтуванню принципів класифікації властивостей, показників якості, їх об’єднанні у комплексний показник технічного рівня та якості обладнання ресторанного господарства методами кваліметрії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32266
ISSN: ISBN 978-966-289-169-0
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kuzmin Equipment for restaurants. Technical evaluation 2018.pdf1.27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.