Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32266
Назва: | Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб. |
Автори: | Кузьмін, О. В. Кійко, В. В. Акімова, Л. М. Боднарчук, С. М. |
Ключові слова: | ресторанне господарство обладнання технічний рівень |
Дата публікації: | 26-вер-2018 |
Бібліографічний опис: | Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб. / О. В. Кузьмін, В. В. Кійко, Л. М. Акімова, С. М. Бондарчук. – Херсон : Олді-плюс, 2018. – 276 с. |
Серія/номер: | навчальні посібники; |
Короткий огляд (реферат): | У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні основи кількісної оцінки технічного рівня та якості обладнання, що використовується на підприємствах ресторанного господарства. Значне місце надано обґрунтуванню принципів класифікації властивостей, показників якості, їх об’єднанні у комплексний показник технічного рівня та якості обладнання ресторанного господарства методами кваліметрії. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32266 |
ISSN: | ISBN 978-966-289-169-0 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kuzmin Equipment for restaurants. Technical evaluation 2018.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.