Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32260
Назва: | Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики : монографія |
Автори: | Басюк, Д. І. |
Ключові слова: | винний туризм гастрономічний туризм кулінарні традиції страви та напої моделі управління |
Дата публікації: | 26-кві-2017 |
Бібліографічний опис: | Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики : монографія / за ред. Д. І. Басюк. - Вінниця, 2017. - 316 с. |
Серія/номер: | монографії; |
Короткий огляд (реферат): | Викладено сучасні підходи до сутності, економіко-соціальних функцій та особливостей розвитку гастрономічного туризму, оцінки туристичного потенціалу кулінарних традицій, страв та напоїв, харчової поведінки населення різних регіонів України. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32260 |
ISSN: | ISBN 978-617-7237-30-2 |
Розташовується у зібраннях: | Монографія |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Басюк_Винний та гастрономічний туризм_2017.pdf | 3.9 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.