Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32260
Назва: Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики : монографія
Автори: Басюк, Д. І.
Ключові слова: винний туризм
гастрономічний туризм
кулінарні традиції
страви та напої
моделі управління
Дата публікації: 26-кві-2017
Бібліографічний опис: Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики : монографія / за ред. Д. І. Басюк. - Вінниця, 2017. - 316 с.
Серія/номер: монографії;
Короткий огляд (реферат): Викладено сучасні підходи до сутності, економіко-соціальних функцій та особливостей розвитку гастрономічного туризму, оцінки туристичного потенціалу кулінарних традицій, страв та напоїв, харчової поведінки населення різних регіонів України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32260
ISSN: ISBN 978-617-7237-30-2
Розташовується у зібраннях:Монографія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Басюк_Винний та гастрономічний туризм_2017.pdf3.9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.