Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32259
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Басюк, Т. П. | - |
dc.contributor.author | Керанчук, Т. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2022-04-27T08:14:55Z | - |
dc.date.available | 2022-04-27T08:14:55Z | - |
dc.date.issued | 2018-09-14 | - |
dc.identifier.citation | Басюк Т. П. Економіка готельно-ресторанного бізнесу : навч. посіб. / Басюк Т. П., Керанчук Т. Л. - Київ : НУХТ, 2018. - 360 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32259 | - |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику розглядаються економіко-правові засади функціонування підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу, теоретичні та практичні аспекти економіки готельних та ресторанних закладів. В доступній формі викладено основи формування та управління основними економічними ресурсами в готелях та ресторанних закладах, описані методичні підходи щодо аналізу економічних параметрів їх діяльності, в тому числі, фінансових результатів діяльності. Розглянуто основи стратегічного та поточного планування діяльності підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний університет харчових технологій | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | навчальні посібники; | - |
dc.subject | економіка | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | готельні та ресторанні заклади | uk_UA |
dc.subject | планування | uk_UA |
dc.subject | діяльність підприємств | uk_UA |
dc.title | Економіка готельно-ресторанного бізнесу : навч. посіб. | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_Basuk_Keranchuk_2018.pdf | 3.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.