Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32259
Назва: Економіка готельно-ресторанного бізнесу : навч. посіб.
Автори: Басюк, Т. П.
Керанчук, Т. Л.
Ключові слова: економіка
готельно-ресторанний бізнес
управління
готельні та ресторанні заклади
планування
діяльність підприємств
Дата публікації: 14-вер-2018
Видавництво: Національний університет харчових технологій
Бібліографічний опис: Басюк Т. П. Економіка готельно-ресторанного бізнесу : навч. посіб. / Басюк Т. П., Керанчук Т. Л. - Київ : НУХТ, 2018. - 360 с.
Серія/номер: навчальні посібники;
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розглядаються економіко-правові засади функціонування підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу, теоретичні та практичні аспекти економіки готельних та ресторанних закладів. В доступній формі викладено основи формування та управління основними економічними ресурсами в готелях та ресторанних закладах, описані методичні підходи щодо аналізу економічних параметрів їх діяльності, в тому числі, фінансових результатів діяльності. Розглянуто основи стратегічного та поточного планування діяльності підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32259
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NP_Basuk_Keranchuk_2018.pdf3.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.