Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32259
Назва: | Економіка готельно-ресторанного бізнесу : навч. посіб. |
Автори: | Басюк, Т. П. Керанчук, Т. Л. |
Ключові слова: | економіка готельно-ресторанний бізнес управління готельні та ресторанні заклади планування діяльність підприємств |
Дата публікації: | 14-вер-2018 |
Видавництво: | Національний університет харчових технологій |
Бібліографічний опис: | Басюк Т. П. Економіка готельно-ресторанного бізнесу : навч. посіб. / Басюк Т. П., Керанчук Т. Л. - Київ : НУХТ, 2018. - 360 с. |
Серія/номер: | навчальні посібники; |
Короткий огляд (реферат): | У навчальному посібнику розглядаються економіко-правові засади функціонування підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу, теоретичні та практичні аспекти економіки готельних та ресторанних закладів. В доступній формі викладено основи формування та управління основними економічними ресурсами в готелях та ресторанних закладах, описані методичні підходи щодо аналізу економічних параметрів їх діяльності, в тому числі, фінансових результатів діяльності. Розглянуто основи стратегічного та поточного планування діяльності підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32259 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NP_Basuk_Keranchuk_2018.pdf | 3.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.