Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32141
Назва: Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанній справі : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань - 24 "Сфера обслуговування", напрям підготовки - 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-кваліфікаційний рівень - бакалавр
Автори: Заневська, Людмила
Zanevska, Liudmyla
кафедра інформатики та кінезіології
Ключові слова: Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанній справі
робоча навчальна програма
бакалавр
напрям підготовки - 241 "Готельно-ресторанна справа"
кафедра інформатики та кінезіології
Дата публікації: 22-бер-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанній справі : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань - 24 "Сфера обслуговування", напрям підготовки - 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-кваліфікаційний рівень - бакалавр / розроб. Заневська Л. Г. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 12 с.
Серія/номер: робочі навчальні програми;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32141
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Робоча програм_Грс_22.pdf400.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.