Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32141
Назва: | Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанній справі : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань - 24 "Сфера обслуговування", напрям підготовки - 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-кваліфікаційний рівень - бакалавр |
Автори: | Заневська, Людмила Zanevska, Liudmyla кафедра інформатики та кінезіології |
Ключові слова: | Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанній справі робоча навчальна програма бакалавр напрям підготовки - 241 "Готельно-ресторанна справа" кафедра інформатики та кінезіології |
Дата публікації: | 22-бер-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанній справі : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань - 24 "Сфера обслуговування", напрям підготовки - 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-кваліфікаційний рівень - бакалавр / розроб. Заневська Л. Г. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 12 с. |
Серія/номер: | робочі навчальні програми; |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32141 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Робоча програм_Грс_22.pdf | 400.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.