Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31961
Назва: Історія української культури : навчальна програма дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань: 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму
Автори: Сова, А. О.
Поліщук, А. М.
Sova, A. O.
Polishchuk, A. M.
Кафедра олімпійської освіти
Ключові слова: історія української культури
навчальна програма
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
бакалавр
кафедра олімпійської освіти
Дата публікації: 7-лют-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Історія української культури : навчальна програма дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань: 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму / розроб. Сова А. О., Поліщук А. М. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 32 с.
Короткий огляд (реферат): Мета викладання навчальної дисципліни “Історія української культури” – формування системи знань про закономірності національного історико-культурного процесу, основні досягнення української культури, засвоєння загальнолюдських та національних культурних цінностей, збагачення духовного світу, формування моральних і естетичних потреб та здатності зберігати і охороняти культурні здобутки України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31961
Розташовується у зібраннях:Навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сова_Поліщук_навч.програма_ІУК__ФТ_ГРС_2021+.pdf593.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.