Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31961
Назва: | Історія української культури : навчальна програма дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань: 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму |
Автори: | Сова, А. О. Поліщук, А. М. Sova, A. O. Polishchuk, A. M. Кафедра олімпійської освіти |
Ключові слова: | історія української культури навчальна програма галузь знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” бакалавр кафедра олімпійської освіти |
Дата публікації: | 7-лют-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Історія української культури : навчальна програма дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань: 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму / розроб. Сова А. О., Поліщук А. М. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 32 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета викладання навчальної дисципліни “Історія української культури” – формування системи знань про закономірності національного історико-культурного процесу, основні досягнення української культури, засвоєння загальнолюдських та національних культурних цінностей, збагачення духовного світу, формування моральних і естетичних потреб та здатності зберігати і охороняти культурні здобутки України. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31961 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сова_Поліщук_навч.програма_ІУК__ФТ_ГРС_2021+.pdf | 593.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.