Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31960
Назва: Історія української культури : залікові вимоги з курсу дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань: 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму
Автори: Сова, А. О.
Поліщук, А. М.
Sova, A. O.
Polishchuk, A. M.
Кафедра олімпійської освіти
Ключові слова: історія української культури
залікові вимоги
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
факультет туризму
кафедра олімпійської освіти
Дата публікації: 7-лют-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Історія української культури : залікові вимоги з курсу дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань: 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму / уклад. Сова А. О., Поліщук А. М. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 17 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31960
Розташовується у зібраннях:Залікові вимоги

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сова_Поліщук_залікові вимоги_ІУК__ФТ_ГРС_2021+.pdf461.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.