Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31944
Title: | Основи дизайну та інженерної графіки : метод. вказівки для виконання практичних робіт із теми «Поділ кола на рівні частини. Спряження», галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Authors: | Боратинський, О. В. Boratynskyi, O. V. |
Keywords: | основи дизайну та інженерної графіки методичні вказівки практичні роботи галузь знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Issue Date: | 28-Jan-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Основи дизайну та інженерної графіки : метод. вказівки для виконання практичних робіт із теми «Поділ кола на рівні частини. Спряження», галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Боратинський О. В. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2021. - 60 с. |
Abstract: | Методичні вказівки розроблено відповідно до програми дисципліни «Основи дизайну та інженерної графіки». Поданий матеріал стосується способів виконання на кресленнях поділу кола на рівні частини та спряження ліній різної конфігурації. Видання містить велику кількість рисунків, які значно полегшують сприйняття студентами тем, а також варіанти завдань і питання для опрацювання. Для студентів-бакалаврів денної, заочної та дистанційної форм навчання тих спеціальностей, де відповідно до навчальних планів передбачено вивчення дисциплін, пов’язаних із виконанням креслеників. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31944 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації, вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Основи дизайну та інженерної графіки-2021.pdf | 9.63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.