Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31902
Назва: Менеджмент інноваційної діяльності у сфері готельно-ресторанного бізнесу
Автори: Павленчик, Анатолій
Беспала, Владислава
Pavlenchyk, Anatolii
Bespala, Vladyslava
Ключові слова: менеджмент
інновації
CRM-системи
інвестиції
Дата публікації: 24-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Павленчик А. Менеджмент інноваційної діяльності у сфері готельно-ресторанного бізнесу / Анатолій Павленчик, Владислава Беспала // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 283-285.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31902
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Павленчик_Беспала_СТ.pdf553.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.