Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31895
Назва: Перспективи розвитку та основні принципи роботи Комітету ресторанного бізнесу ділової палати України
Автори: Лукович, Лідія
Lukovych, Lidiia
Ключові слова: комітет ресторанного бізнесу
освіта
підготовка кадрів
Дата публікації: 24-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Лукович Л. Перспективи розвитку та основні принципи роботи Комітету ресторанного бізнесу ділової палати України / Лідія Лукович // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 311-313.
Короткий огляд (реферат): Мета створення Комітету – поліпшення рамкових умов діяльності регіональної економіки, і, зокрема, підприємств ресторанного бізнесу та харчової галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31895
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лукович_СТ.pdf551.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.